Els vehicles 100% elèctrics quedaran exempts de pagar la zona blava


  • Comparteix:

Jordi Puigneró a l'esquerra i Miquel Negre, de Renault Sant Cugat, amb el nou vehicle elèctric de l'Ajuntament

Jordi Puigneró a l'esquerra i Miquel Negre, de Renault Sant Cugat, amb el nou vehicle elèctric de l'Ajuntament

Els vehicles 100% elèctrics no hauran de pagar les zones blaves d'estacionament a partir de dilluns de la setmana vinent. Ho ha anunciat el tinent d'alcalde de Mobilitat, Jordi Puigneró, que també ha avançat la intenció de proposar aquesta gratuïtat a l'Ajuntament de Barcelona. Per ara, 12 models d'aquest tipus de vehicle es poden beneficiar d'aquesta iniciativa.

Puigneró també ha anunciat que la propera setmana es reunirà amb l'Ajuntament de Barcelona per fer arribar aquesta proposta a les zones blaves de la capital. La intenció és que els vehicles santcugatencs que es mouen només a partir d'energia elèctrica puguin estacionar gratuïtament a Barcelona i viceversa. Els usuaris d'aquests automòbils no hauran de sol·licitar cap identificació per beneficiar-se'n i la proposta tindrà una durada d'un any. Quan finalitzi aquest període es farà balanç per valorar-ne la continuïtat i el sistema d'aplicació.

El tinent d'alcalde de Mobilitat, Jordi Puigneró, ha explicat que aquesta iniciativa busca fomentar l'ús de vehicles totalment elèctrics.

Jordi Puigneró

Tots els cotxes 100% elèctrics podran estacionar a les zones blaves de la ciutat. És una manera de fomentar l'ús d'aquets vehicles.


Aquest anunci s'ha fet coincidir amb el lliurament per part del concessionari Renault Sant Cugat d'un vehicle 100% elèctric biplaça que passarà a formar part de la flota municipal. Es tracte d'un quadricicle Renault Twizy amb 80 quilòmetres d'autonomia que serà utilitzat pels treballadors municipals en els seus desplaçaments.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.