La Sala Hoboken s'emporta el 'premi' Botifler de l'Any 2012


Temes relacionats

Carreras, Puig, Hoboken i CX són candidats a Botifler de l'Any (20/gen/13)

El regidor de Joventut, Raül Grangé, Botifler de l'Any 2011 (23/feb/12)


  • Comparteix:

La sala Hoboken està situada a la zona de Can Solà

La sala Hoboken està situada a la zona de Can Solà

La Sala Hoboken ha estat nomenada Botifler de l'Any en la votació que organitza el col·lectiu juvenil Arran. Els votants han considerat la sala mereixedora del guardó per promoure 'un model d'oci nocturn consumista en un espai pagat amb diners públics'. El gerent de la sala, Pol Moragas, s'ha pronunciat sobre la iniciativa i ha titllat la crítica d''equivocada' i ha emplaçat aquest col·lectiu a traslladar la protesta de la sala de concerts pública a l'Ajuntament.

La Sala Hoboken ha superat el 37% de les votacions, amb 135 vots dels 362 recollits al web d'Arran, que enguany ha agafat el relleu a l'Assemblea de Joves de Sant Cugat (AJSC) en l'organització del premi. El membre de l'entitat juvenil Pol García ha convidat el gerent de la Sala Hoboken, Pol Moragas, a recollir la figureta del torero del premi i a fer pública la seva opinió sobre aquest guardó.

Pol Garcia

La nominació és nostra però els vots són de la gent. Convidem als representants de la Sala Hoboken i de CatalunyaCaixa a recollir els guardons.


El gerent de la sala s'ha mostrat 'preocupat' pel fet que Arran i col·lectius com Dissidència Sònica no diferenciïn una empresa pública d'una empresa privada. En aquest sentit, Moragas els ha emplaçat, des de Cugat.cat, a traslladar les seves crítiques sobre la sala de concerts pública a l'Ajuntament.

Pol Moragas

La protesta sobre la sala de concerts pública està totalment equivocada i l'haurien de dirigir a l'Ajuntament.


Els altres candidats han estat el president de l'EMD de Valldoreix, Josep Puig, el president local del PP, Jordi Carreras, i l'entitat CatalunyaCaixa, que ha quedat en segona posició en les votacions. Concretament, CatalunyaCaixa ha obtingut una mica més del 26% de les votacions, amb 95 vots, i s'ha endut el guardó 'de consolació' anomenat Premi de Botiflera Obligada per ser responsable del major nombre d'execucions hipotecàries a Catalunya. Jordi Carreras, amb 89 vots i el 24,5%, i Josep Puig, amb 46 vots i el 12,7%, han completat la nòmina de finalistes.

La Sala Hoboken se suma aquest 2012 a una llista de Botiflers de l'Any on, en anteriors edicions, també figuren l'expresidenta del PP, Berta Rodríguez; l'exregidor de Seguretat Ciutadana, Xavier Martorell; el grup municipal del PSC i l'exagent dels Mossos d'Esquadra de Sant Cugat implicat en el 'cas Macedònia', i l'actual regidor de Joventut, Raül Grangé, guanyador de l'edició anterior.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.