Educació sense Fronteres debat la vinculació entre educació musical i interculturalitat


  • Comparteix:

Façana de l'Escola de Música Victòria dels Àngels

Façana de l'Escola de Música Victòria dels Àngels

El projecte 'Diversitats', que Eduació sense Fronteres fa a la ciutat amb el suport de l'Ajuntament i diverses entitats, porta aquest dijous un debat sobre música i diversitat cultural. L'acte tindrà lloc entre les deu del matí i la una del migdia a l'Aula Magna de l'Escola Municipal de Música de Sant Cugat.

El debat abordarà també alternatives a l'educació musical tradicional, el paper d'aquest art en el foment de la interculturalitat i la importància de l'ensenyament de la música en grup. La trobada comptarà amb la presència de representants d'entitats referents en l'àmbit de l'educació musical, l'art comunitari i l'educació no formal de Barcelona.

Alguns noms destacats són els d'Ester Bona, del centre de música i escena del Raval; Pablo González, de Músicos por la Paz y la Integración; Martí Marin, de Petits Músics del Món; el director de l'Escola Municipal de Música de Sant Cugat, Carles Miró, i Núria Sempere Comas, de l'Escola de Música Centre d'Arts de l'Hospitalet.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.