Sant Cugat acull un debat sobre les polítiques municipals en ensenyament


  • Comparteix:

L'ensenyament en clau local, a debat a la jornada de l'ACM

L'ensenyament en clau local, a debat a la jornada de l'ACM

Reflexionar sobre les responsabilitats que tenen els ajuntaments en educació i formació professional i analitzar l'afectació de la Llei Orgànica de Modificació de la Qualitat Educativa (Lomce). Aquest és el punt de partida de la jornada que l'Associació Catalana de Municipis (ACM) proposa per aquest divendres, a partir de dos quarts de deu del matí, a l'Escola Municipal de Música amb la presència de la consellera d'Ensenyament, Irene Rigau.

La trobada reunirà les intervencions del president del Consell Català de Formació Professional, Xavier Casares; el diputat al Congrés espanyol i tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Valls, Martí Barberà; el representant de la comissió d’Ensenyament de l’ACM, Francesc Tella; i el diputat adjunt d’Educació de la Diputació, Gerard Ardanuy.

La consellera d'Ensenyament, Irene Rigau, és l'encarregada d'inaugurar la jornada a la qual també assistiran el president de l'ACM, Miquel Buch, i la regidora d'Educació, Esther Salat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.