L'agroecologia escolar a Sant Cugat, exemple a un congrés a Marràqueix


  • Comparteix:

Tots els centres escolars públics disposen d'horts escolars

Tots els centres escolars públics disposen d'horts escolars

El programa municipal d'agroecologia escolar, que es desenvolupa a la ciutat en el marc del programa Agenda 21 Escolar i amb la coordinació de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), ha estat una de les experiències pedagògiques estudiades al 7è Congrés Mundial d'Educació Ambiental, desenvolupat a Marràqueix a principis de juny. Amb aquest programa, els escolars de la ciutat poden aprendre la importància de la recuperació de l'agricultura i els valors associats amb l'educació ambiental.

El projecte, que fa ja sis anys que funciona, es va presentar en el Congrés Mundial d'Educació Ambiental que es va desenvolupar a Marràqueix del 9 al 14 de juny, i va servir per situar Sant Cugat com a referent educatiu per a d'altres municipis.

Actualment a la ciutat tots els centres educatius públics i tres de concertats disposen d'un hort escolar. L'agroecologia escolar, però, va més enllà, ja que desenvolupa competències relacionades amb altres àrees curriculars, com ara les ciències socials, l'art plàstic, la llengua i les matemàtiques.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.