Interior obre la porta a rebaixar el criteris d'ús del carril Bus-VAO de la C-58


  • Comparteix:

Imatge del carril Bus-Vao / Foto: ACN

Imatge del carril Bus-Vao / Foto: ACN

El conseller d'Interior, Ramon Espadaler, s'ha mostrat disposat aquest divendres a tornar a rebaixar les exigències de pas del carril Bus-VAO de la C-58 per evitar que caigui en desús. Tot i així, Espadaler ha recordat que es tracta d'una infraestructura pensada per impulsar l'ús més sostenible del vehicle privat i que en cas d'implantar nous criteris es faran sense perdre de vista aquest sentit.

El conseller d'Interior ha reconegut que el carril no ha donat els resultats que es preveia. De fet, l'abril del 2013 es van rebaixar els criteris d'ocupació dels vehicles i es va permetre el pas de cotxes amb només dos ocupants, quan inicialment es permetia només els de tres o més ocupants.

Ara, el departament d'Interior obre la porta al diàleg amb el Servei Català de Trànsit (SCT) i la conselleria de Territori i Sostenibilitat per fer una nova revisió dels criteris d'ús del carril Bus-VAO davant el poc ús que se'n fa.

Espadaler ha assegurat que la infraestructura s'ha de posar al servei dels ciutadans, tot i que sense perdre de vista la seva principal raó de ser, el foment d'una mobilitat més sostenible, amb més ocupació i cotxes menys contaminants.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.