Una passejada de comparses i el ball al Pavelló, principals novetats del Carnestoltes


  • Comparteix:

La festa, organitzada per l'Ajuntament i Profeslo, comptarà també amb activitats per als més petits

La festa, organitzada per l'Ajuntament i Profeslo, comptarà també amb activitats per als més petits

Un ball al Pavelló de la Rambla del Celler i una passejada-concurs de comparses son les principals novetats del carnestoltes d'enguany, que organitzen l'Ajuntament i Profeslo. Des d'aquesta entitat s'han mostrat satisfets de poder comptar amb aquest equipament del centre de la ciutat i animen a tots els santcugatencs a participar en aquesta festa popular.

La celebració del Carnestoltes d'enguany s'iniciarà el dissabte, dia 5 de febrer, amb un ampli programa d'activitats on no hi faltaran la tradicional cercavila, animada pel ball de gitanes, el brou a la plaça Octavià i, ja a la nit, el cercatasques.

Aquest any, a més, i com a principals novetats, destaquen la passejada-concurs de comparses, que es farà separada del cercatasques, i el ball de carnaval al Pavelló municipal de la Rambla del Celler. Així ho ha explicat Quim Pla, membre de Profeslo.

Quim Pla

Les dues novetats són la passejada-concurs de comparses prèvia al cercatasques, i l'altra novetat important és que el ball el podrem fer al pavelló.


Pel que fa als més petits, tindran una festa especial el diumenge, dia 6, amb una xocolatada, la cercavila infantil i el ball de carnaval amb Lluís Pinyot i la Tremenda Band.

Des de l'Ajuntament, la tinent d'alcalde de Cultura, Àngels Solé, ha volgut remarcar la tasca feta des de fa 3 anys per Profeslo al capdavant d'aquesta festa, ja que segons ha dit, han recuperat l'esperit més tradicional d'aquesta celebració. Solé ha afegit que l'Ajuntament també ha fet un esforç amb la cessió del pavelló i amb un pressupost de 14.000 euros.

Àngels Solé

Ells han estat capaços de recuperar aquelles tradicions, aquelles activitats que fan del carnestoltes una festa de cultura popular i tradicional.


Com ja és habitual, totes les persones que ho vulguin poden participar al concurs de comparses, inscrivint-se gratuïtament a la Casa de Cultura fins aquest divendres o el mateix dissabte, fins mitja hora abans del concurs. Tots els participants tindran entrada gratuïta al Ball de Carnaval,



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.