Un muntatge teatral dóna dissabte el tret de sortida a la Festa Major de Mira-sol


  • Comparteix:

La Festa Major de Mira-sol arrenca aquest dissabte a la nit amb un espectacle de teatre en el Casal Cultural del districte. Els actes programats al llarg de la setmana vinent, que coincideixen amb la Festa Major de la Floresta, inclouen principalment activitats infantils i per a tota la família, que finalitzaran el diumenge dia 16 desprès d'un cap de setmana molt agitat.

La representació de 'Teatre. Historietes', a càrrec de Mira-sol Teatre, inaugura aquest dissabte, a partir de dos quarts d'11 de la nit, la Festa Major de Mira-sol. Com cada any, la celebració arriba al seu punt àlgid el proper cap de setmana, del 14 fins el 16 de juliol, on es concentra el gruix d'activitats.

En aquesta edició de la Festa Major als mirasolencs se'ls presenta una àmplia oferta d'actes pensats per a què hi participi tota la família i en especial, els més petits. Entre les propostes programades, destaquen la bicicletada popular, l'espectacle de pallassos amb Teatre Mòbil acompanyat d'un berenar i l'actuació castellera del diumenge, que donarà pas al tancament de les festes amb una actuació d'havaneres.

Tot i les novetats, la comissió organitzadora ha mantingut en el programa les activitats que caracteritzen les festes de Mira-sol des de fa anys, com són la festa de l'escuma el matí del dissabte 15 i la clàssica botifarrada popular que se celebrarà el vespre del mateix dia.

Daltra banda, els joves no han quedat exclosos de la Festa Major, ja que la nit del divendres 14 el Casal Cultural acollirà una mostra de grups locals i la batucada, per continuar a mitja nit amb el concert de 'La Madre de Norman' i 'Shitting Milks'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.