Sant Cugat pateix els efectes del fort aiguat amb diferents incidències a la via pública


  • Comparteix:

La policia local ha hagut de fer diverses sortides durant aquest dimarts com a conseqüència de la forta pluja que ha caigut a mitja tarda. Els punts més afectats per l'aiguat han estat la Rambla del Celler, a l'alçada del Caprabo, la rotonda de l'Hipòdrom o el pont del carrer Manel Farrés, on la quantitat d'aigua ha impedit el pas dels vehicles durant una estona. Un cop passat l'aiguat però, s'ha restablert la normalitat.

Sant Cugat ha patit aquest dimarts les conseqüències del fort aiguat que ha afectat especialment la nostra comarca, el Vallès Oriental i el Maresme. Al nostre municipi, l'aiguat ha arribat a deixar, en el moment de més intensitat, fins a 29 litres per metre quadrat només en mitja hora.

Com a conseqüència d'aquest temporal, tant la policia local com els Bombers de la Generalitat han hagut de fer diverses sortides per atendre, sobretot, incidències a la via pública. Bàsicament, la forta pluja ha provocat problemes a la Rambla del Celler, a l'alçada del Caprabo, també al carrer Manel Farrés, i a la rotonda de l'Hipòdrom, a l'entrada de Sant Cugat, on l'empresa TMA ha hagut de netejar el fang i els matolls que s'han acumulat a la calçada. Així ho ha explicat el tinent d'alcalde de Seguretat Ciutadana i alcalde accidental, Jaume Tubau.

Jaume Tubau

Degut a la intensitat amb que ha caigut aquest aiguat, hi han hagut problemes a la Rambla del Celler, també a la rotonda de l'Hipòdrom, on ha baixat molta terra, i a Manel Farrés, al pont, però havent acabat la pluja s'ha anat recuperant la normalitat.


D'altra banda, a l'avinguda Àngel Guimerà s'ha produït també un petit incendi com a conseqüència d'un llamp. El foc, que ha afectat l'immoble del número 19, ha estat apagat pel propi veí de la casa i finalment no ha anat a més. Escoltem Jaume Tubau.

Jaume Tubau

També hem tingut un problema al número 19 d'Àngel Guimerà, on ha caigut un petit llamp. El mateix veí ha apagat l'incendi que s'ha produït, però lògicament ha creat una mica d'alarma.


També com a conseqüència de la pluja, un tren dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) ha descarrilat a l'estació veïna de Rubí, provocant importants retards en el servei d'aquesta línia. Els fets s'han produït poc abans de les sis de la tarda, quan el primer vagó ha sortit de la via a conseqüència d'una esllavissada en unes obres properes al recorregut del tren. L'incident no ha provocat ferits i Ferrocarrils ha habilitat un servei d'autobús entre l'estació rubinenca i la de les Fonts. Tot i això, durant tota la tarda s'han estat produint retards en aquesta línia del metro del Vallès.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.