Els santcugatencs apunten una manca d'informació sobre el text estatutari


  • Comparteix:

Més de 28.000 santcugatencs s'han acostat aquest diumenge a les urnes, en el referèndum sobre l'estatut d'autonomia de Catalunya. Els ciutadans han denunciat la manca d'informació sobre el contingut del text, per una decisió important pels catalans.

Els santcugatencs han volgut dir la seva aquest diumenge en el referèndum de l'estatut. Els ciutadans que s'han acostat a les urnes han coincidit en considerar aquest 18 de juny una data molt important per al futur de Catalunya.

Tot i això, molts santcugatencs han aprofitat la jornada electoral per remarcar la manca d'informació que molts han afirmat rebre sobre l'Estatut i l'excessiva politització que s'ha fet del tema.

votants

Molta gent no ho té massa clar, hi ha molta informació però enrrabassada. Del que hi diu en sabem poca cosa només el que diu cada partit. Ens hi juguem molt i han informat pèssimament.


Davant d'aquesta situació, alguns han fet un esforç d'informació i s'han llegit el text estatutari, tot i que molts han coincidit en la dificultat d'entendre la llei orgànica.

No ha faltat tampoc qui ha fet un vot 'conservador' i marcat per la por a la incertesa o qui s'ha deixat guiar pel posicionament del partit polític amb qui simpatitzen o que acostumen a votar.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.