El Col·legi de Telecomunicacions premia Sant Cugat pel desplegament d'antenes de telefonia


  • Comparteix:

El Col·legi oficial d'Enginyers tècnics de Telecomunicacions ha premiat el pla de desplegament d'antenes de Telefonia Mòbil elaborat a Sant Cugat. El nostre municipi és un dels primers en comptar amb una ordenança pròpia per regular la instal·lació dels emissors de telefonia mòbil.

El regidor de Medi Ambient s'ha congratulat que l'ordenança hagi rebut aquesta distinció. Jordi Ferrés ha explicat que la voluntat del consistori, amb aquest reglament, era posar orde a les antenes situades a la ciutat, però sempre amb consens amb les operadores:

Jordi Ferrés

És evident que s'havia d'imposar una forma de resoldre el tema de les antenes, però creiem que calia fer-ho de comú acord amb les companyies


D'altra banda, l'ordenança, que s'aprovarà de manera definitiva en el ple del mes d'octubre, estableix que les antenes s'hauran d'anar traslladant d'edificis de particulars a edificis públics més allunyats:

Jordi Ferrés

Volem anar traspassant les antenes d'edificis privats cap a espais públics


El reconeixement serà rebut per l'alcalde de la mà del ministre de Ciència i Tecnologia, Josep Piqué aquest divendres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.