Artur Mas rep el calendari Mil·leni de la penya de Sant Cugat del Barça


  • Comparteix:

El conseller en cap de la Generalitat, Artur Mas, ha rebut la Penya del FC Barcelona Mil·leni, de Sant Cugat i els membres de l’Associació de Penyes Barcelonistes del Vallès. Durant l’acte el president de la Penya Mil·leni, Jaume Guixà, ha lliurat al conseller en cap el calendari que porta el mateix nom.

També han rebut el mateix calendari els presidents de les dotze penyes que conformen l’Associació de Penyes Barcelonistes del Vallès. Els presidents d’aquestes entitats han participat activament en l’elaboració del calendari, ja que cada mes es correspon a la fotografia d’un dels presidents.

En el seu parlament, el conseller en cap ha dit que avui no és un bon dia per parlar del Barça, perquè és perillós fer-ho amb el cor. El que tots volem ha afegit Artur Mas- és que un club molt estimat vagi sempre el millor possible i ens doni alegries, i si el tenim és perquè hi ha hagut molta gent que hi ha cregut. El conseller en cap ha dit que la gent també ha d’estar al costat del seu equip encara que no es visquin moments eufòrics.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.