L'Ateneu es descentralitza i extén les seves activitats a Valldoreix


  • Comparteix:

L'Ateneu Santcugatenc oferirà diverses actvitats culturals a la seu social de l'Associació de Propietaris i de Veïns de Valldoreix. La iniciativa sorgeix del compromís de l'Ateneu d'oferir espectacles culturals als districtes de Sant Cugat.

Els cursos i tallers es duran a terme entre l'octubre i el desembre. Entre les activitats que oferirà l'Ateneu destaquen, entre d'altres, el taller de restauració de mobles i el curs de decoració d'interiors. El president de l'Associació de Propietaris i Veïns de Valldoreix, Jordi Cufí valora l'experiència de l'Ateneu en l'organització d'activitats.

Jordi Cufí

Valorem l'experiència de l'Ateneu


L'Ateneu Santcugatenc pretén, amb aquestes iniciatives, crear espais culturals i participatius. El president de l'Ateneu Santcugatenc, Ramon Pros, destaca que l'oberta de l'entitat beneficiarà les relacions entre els habitants de Valldoreix.

Ramon Pros

Les activitats beneficiaran els valldoreixencs


Les inscripcions es poden fer a partir del dilluns 22 de setembre al local social de l'associació veïnal de Valldoreix entre les cinc i les vuit de la tarda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.