El Vallès Occidental també es prepara per fer front a l'elevat risc d'incendis


  • Comparteix:

Davant l'alt risc d'incendis que pateix, a data d'avui, el nostre país, la Delegació del Govern de la Generalitat a Barcelona ha demanat als representants municipals de la comarca que extremin les mesures per potenciar la prevenció. En aquest sentit, demanen als municipis que revisin els seus plans de prevenció d'incendis i que hi hagi un especial control dels abocaments desautoritzats que es fan als boscos.

Davant l'actual sequera, i si les previsions meteorològiques no canvien, tot apunta que durant els propers mesos hi haurà un elevat risc d'incendis als boscos de la nostra comarca. Per tal d'extremar les precaucions i fer front a aquesta situació, la titular de la delegació del govern de la Generalitat, Carme Sant Miquel, s'ha reunit amb els representants municipals de la comarca i amb els professionals qualificats en prevenció d'incendis.

Des de la Generalitat s'ha demanat que tots els representants dels municipis revisin els seus plans de prevenció d'incendis i que s'extremi la vigilància de possibles abocaments desautoritzats al bosc, on sovint es llencen matalassos mobles o brossa.

Sant Miquel també ha recalcat la importància de tenir presents els recursos dels que compta cada municipi perquè, en cas d'incendi, hi hagi una bona coordinació entre les poblacions veïnes i també tenir previstos llocs on poder allotjar a les persones que poguessin veure's afectades per un incendi.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.