Sant Cugat opta a un premi per l'estalvi d'aigua


  • Comparteix:

Sant Cugat coneixerà aquest dimecres si s'emporta algun dels premis a les millors iniciatives locals de Medi Ambient 2006 que convoca la Diputació de Barcelona. La ciutat opta al premi a la millor iniciativa local per l'estalvi d'aigua, valorat en 6.000 euros. L'objectiu d'aquests guardons és premiar els compromisos dels governs locals i dels agents socials del territori amb la promoció d'una nova cultura de l'aigua i el foment de les energies renovables.

Sant Cugat opta aquest dimecres a un dels premis a les millors iniciatives locals de Medi Ambient 2006, promoguts per la Diputació de Barcelona. Concretament, la ciutat és candidata al premi a la millor iniciativa local per l'estalvi d'aigua, al qual opten 17 candidatures més com Rubí, Sabadell i Parets del Vallès, entre d'altres.

La diputada de Medi Ambient de la Diputació de Barcelona, Núria Buenaventura, ha explicat que aquests premis són una manera de reconèixer la tasca feta pels ens local en matèria mediambiental.

Núria Buenaventura

Des de l'àrea de Medi Ambient de la Diputació pensem que aquests premis són una manera de reconèixer la feina feta des dels Ajuntaments.


El tinent d'alcalde de Medi Ambient, Eduard Pomar destaca la innovació de la proposta que presenta l'Ajuntament.

Eduard Pomar

La proposta que hem presentat té molt valor afegit perquè és una iniciativa innovadora. La prova pilot duta a terme a Mira-sol no s'havia fet mai fins ara a Catalunya.


Enguany s'arriba a la tercera edició d'aquests premis i totes dues modalitats, la de l'estalvi d'aigua i la de l'eficiència i foment de les energies renovables, tenen primers premis de 6.000 euros, i accèssits de 3.000 euros, pels diferents tipus de població. Així hi ha premis pels municipis de menys de 5.000 habitants, per les poblacions de fins a 50.000 i per les ciutats de més de 50.000 habitants.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.