Neix el diari 'ASabadell+' amb vocació local i comarcal


  • Comparteix:

Aquest divendres ha nascut el diari comarcal gratuït 'ASabadell+' per convertir-se en una referència de proximitat en l'àmbit local i comarcal. Fruit de la col·laboració de l'equip que durant un any i mig ha fet el 'Més Sabadell' i el diari 'Avui', l''ASabadell+' surt cada dilluns i divendres amb un tiratge de 15.000 exemplars.

Aquesta nova capçalera es reparteix en mà i mitjançant expositors a la ciutat de Sabadell i com a suplement en el diari 'Avui' que es ven a la comarca del Vallès Occidental.

Basat principalment en informació de Sabadell també inclou l'actualitat de Terrassa, Rubí i Sant Cugat, les altres grans ciutats de la comarca.

El director del nou diari, Jordi Fernández, ha explicat que es tracta d'un producte de qualitat que continua la tasca feta fins ara per l'equip del 'Més Sabadell'.

Jordi Fernández

El 'Més Sabadell' ja funcionava a Sabadell, tenia ressò i influïa. Volem recuperar aquest estil però amb més empenta.


El nou diari posarà especial atenció a la cultura i els espectacles en l'edició del divendres i els dilluns recollirà amb especial amplitud la informació esportiva del cap de setmana.

La intenció dels responsables del 'ASabadell+' és consolidar el diari aquest primers mesos, fent que els sabadellencs i vallesans facin seva la nova capçalera.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.