Sant Cugat demana a Rubí que contempli l'afectació en la mobilitat per la construcció de l'Hospital Vicente Ferrer


  • Comparteix:

Romero i Giordani han explicat les al·legacions que presentaran

Romero i Giordani han explicat les al·legacions que presentaran

L'Ajuntament demanarà a Rubí que contempli els efectes en la mobilitat de la ciutat que provocaria la construcció de l'Hospital Vicente Ferrer. El ple d'aquest dilluns ratificarà la presentació d'al·legacions al consistori rubinenc. Unes al·legacions que també demanen que es tingui en compte la rotonda que s'hauria de construir a la Via Interpolar, que afectaria el Torrent dels Alous.

El director de l'àmbit de Territori de l'Ajuntament, Jordi Giordani, ha volgut deixar clar que amb aquestes al·legacions no es volen posar pals a les rodes a la possible construcció de l'hospital de referència. Amb tot, sí que demanen que es tingui en compte la mobilitat que afecta la nostra ciutat.

Joan Giordani

Si es construeix l'hospital, donarà servei a Rubí, Castellbisbal i Sant Cugat. El pla de mobilitat no contempla el nostre municipi.


El portaveu d'ERC, Raúl Grangé, ha destacat que és fonamental establir els accessos en cotxe i transport públic al que serà l'hospital de referència de Sant Cugat, Rubí i Castellbisbal. En aquest sentit, el

Giordani ha afegit que 'urbanísticament el projecte no està justificat'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.