Mònica Lablanca: 'El millor del diari electrònic Cugat.cat està encara per arribar'


Temes relacionats

Cugat.cat supera els 3.000 lectors únics diaris en el seu primer mes de vida ( 8/feb/08)

Cugat.cat es presenta a la ciutat en un acte al Casal TorreBlanca (23/gen/08)

Les entitats elogien la tasca divulgativa d'informació de Cugat.cat (23/gen/08)

Cugat.cat es presenta a la ciutadania amb l'estrena de noves seccions (23/gen/08)

Neix Cugat.cat, un nou portal multimèdia al servei de Sant Cugat ( 7/gen/08)


  • Comparteix:

El diari electrònic Cugat.cat celebra aquest dimecres el seu primer any de vida. La directora del grup multimèdia Cugat.cat, Mònica Lablanca, ha valorat positivament l'evolució del primer any d'aquest mitjà de comunicació que integra els productes comunicatius de l'Organisme Autònom Municipal de Comunicació i Informació Ciutadana (OAMCIC). Lablanca creu, però, que 'el millor està encara per arribar'.

El diari electrònic Cugat.cat va néixer amb l'objectiu de recollir tota la informació general i esportiva de la ciutat, la programació de Ràdio Sant Cugat i els vídeos de la productora audiovisual d'aquesta organisme. El naixement d'aquest mitjà coincidia fa un any amb la celebració dels 25 anys de Ràdio Sant Cugat.

Per a la directora del grup multimèdia Cugat.cat, Mònica Lablanca, el balanç del primer any de vida d'aquest mitjà de comunicació és molt positiu. L'escoltem.

Mònica Lablanca

Fem una valoració molt positiva tenint en compte que tot just fa un any passàvem de tenir un portal web a un diari electrònic. Tots han hagut de fer un esforç.


Lablanca ha explicat, però, que encara hi ha molt camí per recórrer.

Mònica Lablanca

Encara ens queden moltes coses per fer i el millor està per arribar. Ara és el moment de perfeccionar. Volem ser un portal ciutadà.


Lablanca ha avançat durant l'entrevista que un dels objectius que es marca ara el grup multimèdia és poder tirar endavant un Web TV que tingui cabuda al portal Cugat.cat.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Felicitats per aquest primer aniversari. Cugat.cat és ara mateix el mitjà de comunicació de referència de la ciutat. Valoro sobretot la seva immediatesa i aplaudeixo l'esforç que feu en aquest sentit. La nostra administració municipal va acceptar el repte de reconvertir l'emissora municipal en aquest portal multimedia i vosaltres heu incorporat les noves tecnologies conservant l'esperit de servei a la ciutat que sempre ha tingut la nostra ràdio. Gràcies a tots i a totes per la vostra feina com a informadors pero gràcies també per la Nit de l'Esport i el Mou-te a ritme santcugatenc, nomès dos exemples de la vostra implicació amb la ciutadania. Felicitats i un petò ben fort

Maribel. Enviat el 7/gen/09


Gràcies equip de cugat.cat per permetre que els i les santcugatenques poguem tenir un espai obert i democràtic de lliure expressió. gràcies per escoltar totes les veus i deixar-nos parlar. una abraçada

helena. Enviat el 7/gen/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.