El CCCB acull aquest cap de setmana el documental 'Glance up' de Pahisa


  • Comparteix:

Joan Pahisa en la competició de tennis taula als EUA

Joan Pahisa en la competició de tennis taula als EUA

L'esportista santcugatenc de talla baixa, Joan Pahisa, presenta aquest cap de setmana el documental 'Glance up' al festival Docs Barcelona. La pel·lícula, dirigirida per Oriol Martínez i Enric Ribes, es presenta aquest dissabte a les sis de la tarda i diumenge a dos quarts de cinc, al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB).

'Glance up' ('Mirant amunt') mostra Joan Pahisa, de 27 anys i un metre exacte d'alçada que ha superat tota mena d'obstacles per complir el seu somni, jugar a bàsquet. El documental vol ser la primera pedra per crear una associació europea que promogui l'esport per a gent baixa.

Pahisa va participar l'estiu passat al World Dwarf Games als EUA, els Jocs Mundials per a Persones de Talla Baixa. El santcugatenc va ser l'únic representant de l'Estat espanyol en tots els esports i va sumar un total de cinc medalles, quatre d'or en natació i tennis taula i una de plata en bàdminton. Durant la competició, Pahisa es va convertir en el protagonista del documental 'Glance up' on explica la seva carrera esportiva i la malaltia SEDC, un tipus de nanisme provocat per un trastorn en el desenvolupament dels ossos.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.