L'obra fotogràfica de Pere Formiguera protagonitza 'La Nit de l'Art'


Temes relacionats

Sant Cugat Experience compleix les expectatives i repetirà l'any vinent ( 1/jun/14)

L'exposició 'Qui coneix Pere Formiguera?' reuneix els treballs de 120 nens (21/mai/14)

L'Any Pere Formiguera arrenca amb un emotiu homenatge i una exposició (11/mai/14)

Un any sense Pere Formiguera ( 9/mai/14)

Sant Cugat promou l'Any Formiguera per recordar el desaparegut fotògraf ( 5/mai/14)


  • Comparteix:

L'empremta del fotògraf Pere Formiguera ha donat forma a 'La Nit de l'Art' aquest dissabte amb exposicions, tallers i visites a l'estudi de l'artista. Per primera vegada, la iniciativa s'ha emmarcat en el Sant Cugat Experience, un fet que ha generat divergències entre els galeristes, alguns dels quals aposten per renovar el format de 'La Nit de l'Art'.

El fotògraf Pere Formiguera ha pres protagonisme en la 14a edició de 'La Nit de l'Art', que ha dedicat un espai especial a l'artista santcugatenc. A més, la iniciativa ha ampliat horaris i ha incorporat mostres infantils i d'artesania per atraure visitants a la ciutat i potenciar les activitats.

Un total de 27 espais artístics han obert les seves portes fins a la mitjanit i han impulsat tallers, concerts i visites guiades amb l'objectiu de potenciar l'art local. Enguany, 'La Nit de l'Art' s'ha emmarcat en el programa Sant Cugat Experience, una opció que no ha convençut alguns dels galeristes.

Galeristes

La idea d'unir-se i ensenyar el potencial de Sant Cugat és un pas endavant. / Crec que 'La Nit de l'Art' queda diluïda. / Estem en un moment de canvis, hem d'apropar al públic les arts.


De la seva banda, els assistents han valorat el format de 'La Nit de l'Art' d'enguany perquè ha fomentat les visites en família i la participació dels infants.

Assistents

Ja havia vingut altres vegades i crec que és una ocasió molt bona per descobrir nous espais. / M'agrada aquest format perquè és més educatiu i familiar.


En aquesta edició s'ha recuperat el Tiquet Art i els espais participants han sortejat diversos regals entre els assistents.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.