Antonio Díaz portarà al Teatre-Auditori l'espectacle de màgia 'La gran ilusión'


Temes relacionats

El nou cartell del Teatre-Auditori portarà Corella i Kulbic Dance (29/mai/14)


  • Comparteix:

El mag Antonio Díaz actuarà a Sant Cugat / Foto: ACN

El mag Antonio Díaz actuarà a Sant Cugat / Foto: ACN

El mag Antonio Díaz formarà part de la nova programació del Teatre-Auditori amb l'espectacle 'La gran ilusión', que es podrà veure el 25 i 26 d'octubre. El muntatge, que va rebre el Premi Nacional de Màgia, narra com el protagonista d'un 'reality show' descobreix que la seva vida és una gran mentida.

'La gran ilusión' mostra com un programa d'una televisió catalana retransmet durant les 24 hores del dia la vida d'un home a qui els seus amics li fan creure que és un mag excepcional. Quan s'adona de l'engany, el protagonista decideix abandonar el programa per demostrar a tothom el seu talent com a il·lusionista. El muntatge ha estat guardonat en diverses ocasions amb reconeixements com el Premi al Millor Espectacle de Gran Format de la Fira Feten i el Premi del Públic de La Mostra d'Igualada. Les entrades es posaran a la venda el 10 de juny.

El ballarí Ángel Corella també serà present a la nova programació del Teatre-Auditori amb l'espectacle 'A + A', que comptarà amb la col·laboració del violinista Ara Malikian. A més, la companyia santcugatenca Kulbik Dance portarà el muntatge de dansa 'Camins', que també s'emmarca dins la nova temporada de l'equipament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.