Macedònia fa vibrar el Teatre-Auditori amb el nou disc 'Flors'


Temes relacionats

El Teatre-Auditori acull la presentació de l'últim disc de Macedònia ( 1/jun/14)


  • Comparteix:

El grup juvenil 'Macedònia' ha presentat aquest diumenge el seu disc 'Flors' al Teatre-Auditori davant d'un públic molt participatiu i actiu. Les integrants, que van agafar el relleu del grup el 2012, han pujat dalt l'escenari temes com la reivindicació d'una escola en català i la necessitat de promoure el cooperativisme.

Macedònia ha tornat a la ciutat després del seu darrer concert el 2012. El Teatre-Auditori s'ha omplert de gom a gom aquest diumenge per poder escoltar el nou disc del grup, 'Flors'. En aquesta ocasió; la Paula, la Maria, l'Irene, la Carlota i la Sara han presentat un treball format per 13 cançons que tenen la felicitat i diversos temes que interessen els més joves com a protagonistes. Una de les integrants del grup juvenil, Carlota Busquets, ha explicat a Cugat.cat que aquest disc conté tant cançons tristes com alegres.

Carlota Busquets

Aquest disc parla de la felicitat. Les cançons sempre parlen de coses que preocupen i ocupen els nens. Hi ha coses maques, com una festa d'aniversari, però també hi ha coses dolentes, com la separació dels pares.


La reivindicació d'una escola en català i la necessitat de promoure el cooperativisme també han tingut cabuda en aquest espectacle. També s'ha fet referència al dret a decidir, moment en què el públic s'ha aixecat i ha començat a aplaudir.

Aquesta generació de cantants acabarà el 2017, quan s'obri un altre càsting per escollir les noves components de Macedònia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.