Més de 400 persones gaudeixen del Pícnic Funk als Jardins del Monestir


  • Comparteix:

Els santcugatencs gaudeixen del 'Pícnic Funk'

Els santcugatencs gaudeixen del 'Pícnic Funk'

El Pícnic Musical s'ha mogut aquest diumenge al ritme del funk de The Risas, Fam de Funk i el discjòquei Cool tha Sac. Emmarcat enguany en el Sant Cugat Experience, la proposta ha aplegat més de 400 persones als Jardins del Monestir, que també han acollit la 3a Mostra d'Artesania Jove.



Per tercer any consecutiu Sant Cugat ha omplert els Jardins del Monestir amb el Pícnic Musical, en aquesta ocasió, però, a ritme de funk. El tret de sortida l'ha donat The Risas, una formació de nou músics que repassa els èxits més elegants de la història de la música negra. Des de Stevie Wonder fins a Robin Thickie passant per Earth, Wind and Fire. Un còctel festiu que ha fet ballar tothom.

La formació va debutar el 2008 i s'ha centrat en versionar cançons, tot i que ara preparen un nou disc de temes propis que volen publicar l'any vinent, tal com ha avançat a Cugat.cat el cantant del grup, Martí González.

Martí González

Vam treure el primer disc el 2012, encara estem presentant en concert alguns dels seus temes i estem preparant un nou CD que, en principi, gravarem aquest estiu per treure'l el 2015.


Ha agafat el relleu Fam de Funk. Aquesta factoria de produccions funky's va néixer el 2005 i després d'una gira força llarga ha començat a treballar en el seu segon disc. El director musical de la formació, Joan Carles Capdevila, ha remarcat que el nou àlbum està fet de composicions pròpies i compta amb la col·laboració del saxofonista Pee Wee Ellis.

Joan Carles Capdevila

Potser el més important que hem fet ha estat gravar un disc, que estem acabant de mesclar, amb en Pee Wee Ellis, el saxofonista líder de la banda del James Brown.


El discjòquei Cool tha Sac ha posat el punt final a la proposta, que enguany també ha comptat amb la 3a Mostra d'Artesania Jove.

L'organització ha convidat al vermut i ha emplaçat els assistents a portar el dinar i les estovalles per fer el pícnic. Més de 400 persones s'han sumat a aquesta multitudinària activitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.