L'Ateneu ofereix cursos de dansa, gastronomia i benestar per a l'estiu


  • Comparteix:

L'Ateneu ofereix una gran diversitat de propostes per a l'estiu

L'Ateneu ofereix una gran diversitat de propostes per a l'estiu

Cursos de dansa, tallers de gastronomia i serveis de benestar personal són les principals propostes de l'Ateneu Santcugatenc per a aquest estiu. L'entitat també oferirà cursos d'idiomes i casals per a nens i nenes de 4 a 12 anys durant el juliol i el setembre. Les inscripcions ja estan obertes.

Durant la primera setmana de juliol, l'Ateneu ofereix una marató de dansa en què tothom qui ho vulgui podrà tastar totes les modalitats de dansa que s'ensenyen a l'entitat. Així, els interessats podran provar les classes de zumba, sevillanes, flamenc i country, entre d'altres. Aquest format també s'aplica per a les sessions de benestar personal. De l'1 al 7 de juliol, l'entitat posa a l'abast de tothom les modalitats de benestar que ofereix, des de ioga fins a txi-kung, relaxació, tai-txí i pilates.

Els més petits podran gaudir dels casals d'estiu, que enguany es focalitzaran en les llegendes i contes d'aquí i d'arreu del món. Els participants gaudiran d'activitats relacionades amb aquesta temàtica, tallers de sensibilització musical i classes d'anglès, entre d'altres propostes. En paral·lel, l'Ateneu impulsa un taller de cuina en anglès per a joves d'entre 12 i 16 anys i una classe de manualitats amb llaminadures per a infants.

Per als amants de la informàtica, l'entitat durà a terme classes per ensenyar a utilitzar els 'smartphones' i les tauletes. La gastronomia tindrà un espai propi amb sessions de cuina hindú i macrobiòtica. També s'oferiran classes particulars de guitarra i un taller de grafologia.

Pel que fa als idiomes, l'oferta de l'Ateneu és àmplia. L'entitat impulsarà classes de rus, xinès, alemany, italià, anglès i francès, com també sessions de conversa i cinefòrums.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.