L'Ajuntament impulsa la tarifació social a l'Escola de Música i al Conservatori


  • Comparteix:

La tarifació social s'aplicarà al Conservatori i a l'Escola de Música

La tarifació social s'aplicarà al Conservatori i a l'Escola de Música

L'Ajuntament aplicarà per primera vegada la tarifació social a l'Escola de Música Municipal Victòria dels Àngels i al Conservatori el curs vinent. Així, els estudiants podran sol·licitar que se'ls apliqui un escalat de preus d'acord amb els ingressos familiars.

Amb aquesta mesura, el consistori pretén universalitzar l'ensenyament de la música i fer accessibles aquests estudis a les famílies amb dificultats econòmiques. La bonificació sorgida de l'escalat de preus s'aplicarà als rebuts mensuals corresponents al concepte d'escolaritat.

Els estudiants que es vulguin acollir a la tarifació social hauran d'estar empadronats a Sant Cugat i acreditar que no han tingut, en el darrer exercici fiscal liquidat, una renda familiar superior als llindars màxims que estableix l'Indicador de la Renda de Suficiència de Catalunya (IRSC).

D'aquesta manera, l'Ajuntament compleix la moció aprovada al ple municipal el setembre del 2011, en què s'establia l'impuls de la tarifació social per facilitar el conjunt de serveis prestats pel consistori a les famílies amb rendes baixes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.