El Castell de Canals, escenari d'un cicle de concerts per promoure el patrimoni


  • Comparteix:

El castell de Canals està ubicat a l'oest de Valldoreix / Foto: EMD de Valldoreix

El castell de Canals està ubicat a l'oest de Valldoreix / Foto: EMD de Valldoreix

El Castell de Canals, ubicat a l'oest de Valldoreix, es converteix aquest dissabte en l'escenari d'un cicle de concerts que té l'objectiu de preservar aquest espai. L'Orquestra de Cambra de Terrassa serà l'encarregada d'inaugurar el cicle amb l'actuació 'Elvis, el Rei' i Litus, que començarà a dos quarts de deu de la nit.

El 1r Cicle de Concerts del Castell de Canals vol promoure i preservar aquest espai del patrimoni local valldoreixenc. Es tracta d'una prova pilot que l'EMD de Valldoreix ha impulsat amb l'objectiu de donar un ús al castell i evitar-ne la seva degradació, tal com ha explicat el vocal de Cultura de l'EMD, Quim Castelló.

Quim Castelló

Val la pena donar-li un aire diferent i aprofitar per preservar el patrimoni. És un espai molt bonic per fer aquestes coses i evitar que es deteriori.


El segon concert del cicle tindrà lloc el 21 de juny a les nou del vespre i anirà a càrrec de la cantant de l'Alguer Franca Masu. Les entrades de cada actuació tenen un preu de dos euros i l'aforament és limitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.