El cicle 'Les veus de la paraula' continua amb un recital de poetesses locals


  • Comparteix:

El piano de Glòria Corrons ha estat un protagonista més del recital

El piano de Glòria Corrons ha estat un protagonista més del recital

Els versos de les poetesses santcugatenques Mireia Baeta i Mari Bertran han estat el reclam de 'Paraula de dona', recital líric que s'ha inclòs dins el cicle 'Les veus de la paraula' de l'Associació Cultural Pentagrama. El públic ha aplaudit l'actuació que ha comptat amb l'acompanyament musical de la polifacètica Glòria Corrons.

Després de la marató poètica dedicada a Miquel Martí i Pol, els valldoreixencs han tingut una nova cita amb la poesia de la mà de Pentagrama. En aquesta ocasió, l'associació ha organitzat un recital de poesia interpretat per dones que han llegit les seves pròpies creacions.

Parlem de les poetesses Mireia Baeta i Mari Bertran, dues paradigmes de la lírica totalment diferents, tal i com explica el responsable de Pentagrama, Eduard Araujo:

Eduard Araujo

Trobem a unes artistes molt interessants, perquè són dues dones de diferents generacions


La segona part del recital ha comptat novament amb la presència de Mireia Baeta, aquest cop com a solista del conjunt musical 'Les trobaïritz'. La pianista Glòria Corrons és l'altra meitat del grup i, a més, s'ha ocupat de l'acompanyament musical de 'Paraula de dona'. Després de l'èxit de la iniciativa, l'entitat es planteja recuperar la idea de cara a l'any vinent. Eduard Araujo:

Eduard Araujo

Ja era hora que fessim una iniciativa tan emocionant com 'Paraula de dona'


El cicle 'Les veus de la paraula' continuarà el 18 d'abril amb 'La voz de los clásicos', un recital en castellà del poetes dels segles 16 i 17.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.