L'11è Curs Internacional de Cant arriba dilluns amb les places exhaurides


  • Comparteix:

Camerata Sant Cugat és l'organitzadora del curs

Camerata Sant Cugat és l'organitzadora del curs

L'11a edició del Curs Internacional de Cant organitzat per Camerata Sant Cugat començarà dilluns vinent amb les places exhaurides. El programa inclou conferències sobre com conservar i cuidar la veu, el tradicional concert dels alumnes i una conferència-audició del periodista musical Marcel Gorgori.

Els 30 inscrits al curs podran participar dimecres 9 de juliol a les onze del matí a la conferència 'Com es cuida la veu del cantant' a càrrec del doctor Pedro Clarós a l'Aula Magna de l'Escola de Música Municipal Victòria dels Àngels (EMMVA) amb entrada gratuïta.

Divendres 11 de juliol, a dos quarts de deu del matí, serà el torn del taller-conferència 'L'osteopatia, el cant i la veu', a càrrec del doctor Yves Castaing a l'aula de cos de l'EMMVA i amb un cost de 15 euros. Ja al vespre, a partir de les nou, serà el torn del concert dels alumnes a l'Aula Magna i amb entrada de franc.

Dissabte 12, prendrà el relleu el periodista Marcel Gorgori amb la conferència-audició 'Rossini: entre la música i els canelons'. Aquesta activitat gratuïta tindrà lloc a la Casa de Cultura a les sis de la tarda. A les vuit del vespre, al Celler Modernista, es tancarà el curs amb el concert i el lliurament del premi Camerata Sant Cugat de Cant 2014. El contratenor Víctor Jiménez és l'artista convidat d'enguany en una activitat que té un preu de 10 euros.

Aquest curs està orientat a professionals i estudiants del cant, directors de cors, professionals d'educació musical i de la comunicació oral, i membres de cors. Té un programa estructurat en un nivell de formació i un altre de perfeccionament. L'obra de treball i d'aprofundiment d'enguany se centrarà en 'Il barbiere di Siviglia' ('El barber de Sevilla') de Rossini.

El Curs Internacional de Cant té la col·laboració de l'Ajuntament, l'Escola Municipal de Música Victòria dels Àngels, la Fundació Clarós, la Fundació Jaume Aragall, els Amics de l'Òpera de Sabadell, SolFa Management i la Federació Catalana d'Entitats Corals (FCEC).



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.