Una exposició fotogràfica rememora els 10 anys de Lectures a la Fresca


Temes relacionats

Les Lectures a la Fresca arrenquen amb un clam a favor de la llibertat femenina ( 3/jul/14)

'La senyora Florentina i el seu amor Homer', primera Lectura a la Fresca ( 3/jul/14)

Les Lectures a la Fresca arriben amb cinc representacions i dues exposicions (20/jun/14)


  • Comparteix:

L'espai Lluís Ribas s'ha quedat petit durant la inauguració

L'espai Lluís Ribas s'ha quedat petit durant la inauguració

L'espai Lluís Ribas s'ha sumat a 'Les Lectures a la Fresca' d'Els Amics de Pedra i Sang amb una exposició fotogràfica que repassa la dècada d'aquesta iniciativa i que s'ha inaugurat a la mitjanit de dijous a divendres. '10 anys llegint a la fresca', que es podrà veure fins al 27 de juliol, reuneix imatges de Lluís Llebot, Mané Espinosa i Adolf.

La mostra, dissenyada per Ignasi Bassó, tampoc no s'oblida d'un dels símbols més emblemàtics d'aquesta proposta d'estiu, els vanos promocionals. Aquests elements porten la firma de Paco Minuesa, Sergi Barnils, Imma Pueyo, Gemma Molera, Maria Fabre, Adolf, Josep Grau-Garriga, Josep Pla-Narbona, Lluís Ribas i el mateix Bassó.

L'exposició s'ha inaugurat a la mitjanit de dijous a divendres, just després de la primera 'lectura a la fresca' basada en l'obra 'La senyora Florentina i el senyor Homer', de Mercè Rodoreda. La directora de la Institució de les Lletres Catalanes, Laurà Borràs, ha assistit als dos actes.

En declaracions a Cugat.cat, Borràs ha destacat la fidelitat del públic i la qualitat de les obres representades, especialment tenint en compte que els participants són amaters.

Laura Borràs

Tenir el favor del públic és la més gran recompensa. Quan es programa bona literatura la gent respon. Aquesta és la millor notícia.


En una línia molt semblant s'ha expressat el regidor de Cultura, Xavier Escura, que també creu que les Lectures a la Fresca s'han convertit en un gènere propi i molt original.

Xavier Escura

Ha anat evolucionant i s'ha convertit en un gènere propi i molt original. És un d'aquells casos afortunats en què la passió de l'amater s'ajunta amb el rigor professional.


La mostra es podrà veure fins el 27 de juliol.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.