Les biblioteques municipals ofereixen poesia i teatre aquest juliol


  • Comparteix:

Les biblioteques municipals organitzen activitats culturals aquest juliol

Les biblioteques municipals organitzen activitats culturals aquest juliol

Les biblioteques municipals ofereixen els tres propers dilluns de juliol diferents activitats que inclouen un espectacle poetico-musical d'homenatge a Joan Vinyoli, una representació teatral i una lectura de contes de Julio Cortázar. La primera activitat tindrà lloc a la Biblioteca Marta Pessarrodona de Mira-sol i les dues següents a la Biblioteca Central Gabriel Ferrater.

Dilluns vinent, a la biblioteca mirasolenca, l'actriu Aina Huguet i l'acordió de Daniel Pitarch homenatjaran Vinyoli l'any del centenari del seu naixement. Es una proposta que s'endinsarà en l'obra del poeta barceloní on els mots seran els autèntics protagonistes.

El dilluns següent, 14 de juliol, a la Biblioteca Gabriel Ferrater, prendrà el relleu l'actriu Mercè Sampietro acompanyada a l'escenari per Ferran Rañé i Dídac Flores. Tots tres representaran l'obra del suec August Strindberg 'Casar-se: històries de matrimonis' adaptada pel director de cinema i guionista local Joaquim Oristrell. La peça és un seguit d'històries carregades de cinisme i amb un sentit de l'humor molt àcid.

La darrera proposta, que arribarà el dilluns 21 de juliol a la Biblioteca Central, és un viatge per l'obra de Julio Cortázar on es podrà copsar el seu particular sentit de l'humor, els jocs amb el sinistre i la crítica al poder. Unes narracions plenes d'ironia que sota el títol 'Este Julio nació en agosto' portarà a escena Joaquín Daniel amb l'acompanyament de la guitarra d'Aníbal Martínez.

Totes tres activitats comencen a les vuit del vespre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.