Els Gausacs volen mobilitzar la ciutat al Concurs Casteller de Tarragona


  • Comparteix:

Pancarta dels Castellers penjada als Quatre Cantons / Foto: Gausacs

Pancarta dels Castellers penjada als Quatre Cantons / Foto: Gausacs

Els Gausacs han iniciat una campanya per captar santcugatencs per acompanyar-los al Concurs de Castells de Tarragona del 4 i 5 d'octubre. Per engrescar tota la ciutat, els Castellers organitzaran el 21 de setembre un xou solidari a la plaça d'Octavià sota el nom de Concurs per Concurs #cxc.

La idea del Concurs per Concurs és organitzar una mena de gimcana amb proves per equips i per a totes les edats per animar els santcugatencs a participar-hi a canvi de rebre una entrada gratuïta per al concurs de Tarragona i així acompanyar els Gausacs. Els participants obtindran, a més, transport per aquell dia i una samarreta de la colla.

El Concurs de Tarragona és una de les actuacions més importants de la temporada i per això els Gausacs volen involucrar la ciutat. De fet, la membre de la colla santcugatenca Aina Serra ha explicat a Cugat.cat que l'objectiu és arrossegar el màxim possible de gent amb la mirada posada en les 220 persones necessàries per fer el 2 de 8 amb folre, el millor castell dels Gausacs.

Aina Serra

Hem de mobilitzar molta gent. Per fer el nostre millor castell, el 2 de 8 amb folre, necessitem 220 persones.


A més, el Concurs per Concurs també té la seva vessant solidària a favor de l'entitat local Infinits somriures, que acompanya persones amb discapacitat física i intel·lectual en el seu temps lliure.

En aquest link pots inscriure't en el Concurs per Concurs



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.