Patout i Müller guanyen el premi FAD d'Intervencions Efímeres


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de l'Ariane Patout

Imatge d'arxiu de l'Ariane Patout

Els artistes locals Ariane Patout i René Müller ha estat distingits amb un dels premis FAD, concretament en la categoria d'Intervencions Efímeres. El guardó reconeix l'obra 'Wild Furniture - La auténtica silla de Barcelona', una peça que s'ubica al parc natural de Collserola, a la Floresta.

El jurat ha valorat 'l'art, paisatge, arquitectura i disseny que estan presents en aquest treball on la metàfora aconsegueix fer renéixer el que ja s'imaginava acabat'.

Aquesta edició dels premis també ha guardonat la Casa Entremurs d'Olot de Rafael Aranda, Carme Pigem i Ramon Vilalta amb el FAD d'Interiorisme 2014, mentre que 'Percuso Pedonal Assistido da Baixa ao Castelo de Sao Jorge', a Lisboa, de Falcão de Campos, ha rebut el d'Arquitectura.

Els guardons s'han entregat aquest dijous a la seu de Foment de les Arts i el Dissey (FAD), el Disseny Hub Barcelona en el marc del FADfest. Entre 381 obres, el jurat n'ha seleccionat un total de 60.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.