Mishima i Ramon Mirabet, proposta del Petits Camaleons per als adults


Temes relacionats

Manel, Txarango i Lax'n'Busto faran ballar els infants al Petits Camaleons (20/mai/14)

Manel, La Iaia i La Troba Kung Fu, confirmats al 'Petits Camaleons' (16/mai/14)

El festival infantil Petits Camaleons torna a Sant Cugat el 4 i 5 d'octubre (11/abr/14)


  • Comparteix:

Cartell promocional del concert / Foto: Teatre-Auditori

Cartell promocional del concert / Foto: Teatre-Auditori

Mishima i Ramon Mirabet s'han sumat al cartell del festival Petits Camaleons amb unes actuacions només aptes per als adults. Els concerts es faran el divendres 3 d'octubre, com a plat previ als ja programats per al cap de setmana. La Carpa Raluy, darrere del Teatre-Auditori, serà l'escenari de la proposta musical que començarà a les nou del vespre.

El concert està pensat perquè assisteixin els acompanyants dels infants que durant el cap de setmana gaudiran del festival, ja siguin els pares, les mares, els avis, les àvies o els tietes i tietes. És per això que els majors de 18 anys amb abonament podran entrar de franc. L'organització posarà a la venda també entrades per un preu de 10 euros per a les persones que no disposin d'abonament.

El festival per als petits
El festival de música per a nens Petits Camaleons portarà com a caps de cartell Manel, Txarango, La Troba Kung-Fú, Lax'n'Busto, La Iaia i Quart Primera. L'edició d'enguany tindrà lloc el 4 i 5 d'octubre al Teatre-Auditori i al seu entorn. En total, una vintena de grups passaran pels sis escenaris del festival, on hi tindran cabuda nous valors de la música catalana com Joan Colomo, Oques Grasses, Obeses i Joana Serrat. També hi haurà espai per a dos grups santcugatencs, Maio de Sal i Frank Knurf.

El Petits Camaleons està pensat per a nens i nenes de 0 a 14 anys i garanteix volums adequats, horari diürn, concerts curts i varietat d'estils.

L'edició de l'any passat va arribar als 3.000 assistents, una xifra que l'organització espera superar al 2014.

A banda de concerts, el festival oferirà altres activitats com tallers d'iniciació a la música, un karaoke infantil, un chill-out i un concurs de petits talents de Cugat.cat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.