L'Esbart farà una gira d'estiu a diverses poblacions catalanes


  • Comparteix:

L'Esbart ha actuat a la Festa Major 2014

L'Esbart ha actuat a la Festa Major 2014

L'Esbart visitarà Tarragona, Ripollet i Esterri d'Àneu per oferir actuacions durant l'estiu. De cara a la tardor, l'escola de dansa local també té programada una actuació al Centre Cívic L'Elèctric de les Planes.

Després de les actuacions de Festa Major, l'Esbart Sant Cugat es desplaça a diverses localitats catalanes per oferir alguns dels seus espectacles. La primera aturada serà aquest diumenge al Teatre-Auditori de Ripollet, una actuació on compartiran escenari amb un grup de dansaires colombians, en el marc del Festival de Danses Folklòriques de la localitat.

El divendres de la setmana vinent l'entitat es traslladarà a Esterri d'Àneu per oferir una mostra de dansa dins del programa d'activitats del Dansàneu 2014. El punt final a la gira d'estiu arribarà el 14 de setembre a Tarragona, on participaran a la Nit de Dansa Jaume Guasch de les Festes de Santa Tecla.

Ja a la tardor, el 3 d'octubre, el cos de dansa visitarà el Centre Cívic L'Elèctric de les Planes. Es tracta d'una visita que se situa en el programa de la Xarxa de Centres Cívics de les Planes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.