'L'avi de 100 anys que es va escapar per la finestra', en català a Sant Cugat


  • Comparteix:

Un moment del film

Un moment del film

El film 'L'avi de 100 anys que es va escapar per la finestra' s'estrena aquest divendres als dos cinemes de Sant Cugat en català. La pel·lícula dirigida per Felix Herngren i interpretada per Robert Gustafsson, Iwar Wiklander i David Wiberg, ha estat doblada i subtitulada amb el suport de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura.

La pel·lícula s'inspira en el llibre del mateix títol obra del suec Jonas Jonasson. La novel·la ha venut dos milions d'exemplars i ha estat traduïda a 31 idiomes. També va obtenir el Premi al Millor Llibre que atorguen els llibreters suecs.

'L'avi de 100 anys que es va escapar per la finestra'
El personatge protagonista del film, l'Allan, està a punt de fer 100 anys i viu en una residència. Tot està a punt per a la celebració, però ell salta per la finestra i marxa cap a l'estació per agafar el primer autobús. L'avi s'emporta una maleta plena de diners que havia de vigilar una estona i, a partir d’aquí, el comença a perseguir la màfia, la policia i els responsables de la residència.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.