'Vespres al pati' acosta les històries matrimonials de l'escriptor suec Strindberg


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu d'un acte de 'Vespres al pati'

Imatge d'arxiu d'un acte de 'Vespres al pati'

La Biblioteca Central Gabriel Ferrater acull aquest dilluns a les vuit del vespre l'obra de teatre 'Casar-se: històries de matrimonis d'August Strindberg', una adaptació de l'obra de l'autor suec a càrrec del director santcugatenc Joaquim Oristrell i els actors Ferran Rañé, Mercè Sampietro i Dídac Flores. L'acte és el primer dels dos programats en el cicle 'Vepres al pati', que tornarà el 21 de juliol amb una lectura de contes de Julio Cortázar.

'Casar-se' és el llibre més llegit d'August Strindberg i està format per 30 històries sobre matrimonis. Strindberg va escriure la primera part de l'obra el 1884 i el seu llenguatge atrevit i les escenes amb càrrega sexual van comportar-li problemes amb la justícia. Això no va impedir que fes una segona part, amb relats encara més polèmics, que el va portar a l'èxit entre el públic.

El director Joaquim Ollistrell ha fet una adaptació d'aquesta obra d'Stringberg, que es podrà veure aquest dilluns als 'Vespres al pati' de la Biblioteca Central Gabriel Ferrater amb els actors Ferran Rañé, Mercè Sampietro i Dídac Flores.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.