El Conservatori acull avui el concert d'alumnes del curs de cant de Camerata


  • Comparteix:

Concert dels alumnes de l'any passat

Concert dels alumnes de l'any passat

El Curs internacional de cant de Camerata Sant Cugat enfila aquest divendres la recta final amb un concert a càrrec d'alumnes a l'Aula Magna del Conservatori Municipal. La cita serà a les nou del vespre i té l'entrada lliure.

Amb les places exhaurides, el curs se celebrarà fins aquest dissabte quan el Celler Modernista ofereixi el concert de cloenda amb el contratenor Víctor Jiménez. El curs està adreçat a amants del cant i a estudiants en formació i a punt de saltar als escenaris professionalment.

Des d'aquest dilluns, els participants han rebut formació integral de la veu de forma intensiva i han assistit a conferències amb experts. El director de curs i de Camerata Sant Cugat, Xavier Baulies, creu que la formació que reben els alumnes els ajuda a fer un salt com a cantants.

Xavier Baulies

L'objectiu és la formació integral de la veu professional. Els cantants agraeixen aquesta setmana de formació intensiva i per això tenim un posicionament tan bo.


La setmana de classes acabarà aquest dissabte a les vuit del vespre amb el lliurament del Premi de Cant Camerata Sant Cugat 2014 i el concert de cloenda. Prèviament, a les sis de la tarda a la Casa de Cultura hi haurà la xerrada 'Rossini, entre la música i els canelons', amb el periodista Marcel Gorgori. L'entrada és lliure.

El Curs Internacional de Cant té la col·laboració de l'Ajuntament, l'Escola Municipal de Música Victòria dels Àngels, la Fundació Clarós, la Fundació Jaume Aragall, els Amics de l'Òpera de Sabadell, SolFa Management i la Federació Catalana d'Entitats Corals (FCEC).



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.