El Premi Camerata de cant distingeix la soprano Sagrario Salamanca


  • Comparteix:

Moment del concert

Moment del concert

La soprano madrilenya Sagrario Salamanca ha guanyat el Premi Camerata de cant 2014. El guardó forma part de l'11è Curs Internacional de Cant, que ha clos aquest dissabte amb les distincions i el tradicional concert, que enguany ha sonat al Celler Modernista.

La soprano madrilenya també ha estat distingida amb el Premi Amics de l'Òpera de Sabadell juntament amb el tenor Samuel Peláez. El premi Jaume Aragall ha estat per als tenors Pablo Martínez i Jordi Galan. El curs també ha atorgat cinc mencions especials.

El director de la Camerata Sant Cugat, Xavier Baulies, ha destacat l'alta participació i el nivell dels alumnes de l'edició d'enguany del Curs Internacional de Cant.

Xavier Baulies

Aquest any hem tingut el curs ple de gent, hi ha hagut un nivell molt alt. La metàfora d'aquest any es que erem al Celler Modernista de vi i hem tingut una collita excepcional de gent molt bona que ha posat molt difícil al jurat atorgar els guardons que enguany s'han repartit.


Exemple d'això, ha explicat Baulies, ha estat el concert de cloenda del curs, que ha tingut lloc aquest dissabte al Celler Modernista i que s'inclou en el cicle 'Nits de Música al Claustre'. Segons el director de Camerata, el públic, que ha omplert els 150 seients del concert, ha gaudit d'una collita d'artistes amb molt de nivell.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.