'Passi-ho bé, senyor Sagarra' recorda l'escriptor amb música i literatura


  • Comparteix:

Els Amics de Pedra i Sang han llegit i cantat en honor al poeta i dramaturg Josep Maria de Sagarra en el marc de les Lectures a la Fresca. El passeig de Gaudí, que s'ha estrenat com a escenari del cicle, ha acollit més d'un centenar de persones per veure l'homenatge a l'escriptor.

Les Lectures a la Fresca, un format de teatre llegit que viatja per les places santcugatenques, ha triat el passeig de Gaudí per celebrar la tercera setmana d'actuacions. La mostra d'aquest dijous, que ha portat per títol 'Passi-ho bé, senyor Sagarra', ha recordat el poeta i dramaturg barceloní. La directora de l'obra, Dolors Vilarasau, ha destacat la vessant articulista de Sagarra, la menys coneguda pel públic, i que ha estat precisament l'eix central de les lectures.

Dolors Vilarasau

Als articles de Sagarra hi ha un retrat molt subtil tant de l'època com dels personatges, fet amb mordacitat, amb una mena d'elegància.


Aquesta adaptació dels volums 'Cafè, copa i puro' i 'L'aperitiu' ha tingut la participació de cinc senyors Sagarra i un altre personatge secundari que contrasta amb el protagonista. Una combinació que, com ha explicat l'actor Ricard Mariné, permet una major plasticitat dramàtica.

Ricard Mariné

La idea de fer un senyor personatge i dividir-lo en cinc subpersonatges permet donar una major plasticitat a l'obra.


Els Amics de Pedra i Sang han pujat a dalt de l'escenari, un any més, dirigits per Dolors Vilarasau. Com a tret diferencial, la proposta d'aquest dijous al vespre ha sorprès els espectadors amb un format de cabaret literari, una part del qual ha estat musicada a càrrec d'Ignasi Roda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.