La sarsuela, de nou al Casal de Cultura de Valldoreix


  • Comparteix:

La Coral Harmonia de Valldoreix ofereix dissabte una segona edició d''Una nit de Sarsuela', després de l'aclaparador èxit que va tenir el concert de la soprano Trini Escrihuela i el tenor argentí Ferran Traverso. El concert es realitzarà al Casal de Cultura de Valldoreix amb la col.laboració de la Coral Harmonia.

'Una nit de sarsuela' va omplir la sala d'actes del Casal de Cultura de Valldoreix, deixant mig centenar de persones al carrer. Davant la gran expectació que va despertar l'espectacle, la Coral Harmonia ha decidit repetir l'actuació de Trini Escrihuela i Ferran Traverso.

L'anunci d'aquesta nova convocatòria ha estat un bàlsam per la directora de la companyia Espiral, que va atrevir-se a cantar després de 7 anys de silenci:

Trini Escrihuela

Per a mi va ser una experiència fantàstica


El repertori inclourà clàssics com 'Luisa Fernanda', 'La tabernera del puerto' i 'Cançó d'amor i guerra', així com el brindis de l'òpera 'La Traviata'.

'Una nit de sarsuela' compta amb el piano de Pilar Valle i les veus de la Coral Harmonia, sota la direcció de Guillem Borràs. L'actuació es farà demà a les 9 de la nit al Casal de Cultura de Valldoreix.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.