El Grup Mediterrània participa en el festival Durango Folk, al País Basc


Temes relacionats

El Grup Mediterrània es fa gran amb la representació de 'Quadrigènia' (29/jun/14)


  • Comparteix:

El Grup Mediterrània actua divendres i dissabte al País Basc

El Grup Mediterrània actua divendres i dissabte al País Basc

El Grup Mediterrània participa aquest cap de setmana al festival de dansa Durango Folk que es duu a terme en aquesta localitat del País Basc. La companyia santcugatenca ha estat convidada pel grup de dansa organitzador del festival, Kriskitin, que l'any vinent visitarà Sant Cugat convidada per l'entitat santcugatenca.

Una trentena de membres de la companyia santcugatenca es desplacen aquest cap de setmana al País Basc per oferir dues actuacions: divendres a la ciutat de Busturia i dissabte a Durango, per mostrar el seu repertori de dansa tradicional catalana.

La membre de l'entitat Esther Madrona ha explicat que començar de nou un intercanvi amb el grup Kriskitin servirà per compartir experiències i poder veure de primera mà l'evolució de l'altre.

Esther Madrona

Començar un intercanvi amb un altre grup de dansa sempre fa il·lusió. A més, quan es repeteix després d'uns anys veus que les dues cultures segueixen el seu curs.


Les dues companyies ja van coincidir en l'edició del 2004 del Durango Folk i en una actuació a Sant Cugat emmarcada dins els actes del Fòrum de les Cultures, celebrat al mateix any.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.