'Underwear', d'Alba Llibre, es presenta aquest diumenge a El Siglo


Temes relacionats

El 'Sant Cugat a Fons' emet un especial des de la plaça d'Octavià aquest Sant Jordi (23/abr/14)

Alba Llibre presenta al SAF el que serà el seu primer disc, 'Underwear' ( 1/abr/14)


  • Comparteix:

Alba Llibre en una visita als estudis de Cugat.cat

Alba Llibre en una visita als estudis de Cugat.cat

La cantant santcugatenca Alba Llibre presentarà aquest diumenge a la sala El Siglo el seu primer disc, 'Underwear'. El concert, que tindrà lloc a dos quarts de nou del vespre, farà una repassada als 10 temes que formen el disc: versions pop-jazz de cançons de grups com Nirvana, John Lennon, Elvis Presley i Bob Marley, entre d'altres. La presentació del treball estarà precedida per un recital del grup també santcugatenc Deliri.

Durant el concert es repartiran les recompenses als 151 mecenes que han fet possible la publicació d''Underwear' fent les seves aportacions a través de la plataforma de micromecenatge Verkami. En total, Llibre ha recollit prop de 5.000 euros, 1.500 més de l'objectiu inicial de la campanya.

En aquest sentit, la cantant s'ha mostrat molt satisfeta per haver superat els 3.500 euros estrictament necessaris per poder publicar el disc.

Alba Llibre

Es valora molt positivament perquè veure que hem superat l'objectiu és molt agraït. Vam patir al principi però teníem moltes ganes que el projecte tirés endavant.


'Underwear' es podrà comprar aquest diumenge durant el concert per uns deu euros i a la botiga santcugatenca Pleniluni Musical. Està previst, però, que en un futur el disc estigui disponible a Internet i en grans magatzems distribuïdors com Fnac i El Corte Inglés.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.