El Teatre-Auditori tanca la temporada 2013-2014 amb una ocupació del 85,5%


Temes relacionats

Nou cartell del Teatre-Auditori: Pérez Cruz i Fernández, Luz Casal i Emma Vilarasau ( 8/jul/14)


  • Comparteix:

Façana del Teatre-Auditori / Foto: Localpres

Façana del Teatre-Auditori / Foto: Localpres

El Teatre-Auditori tanca la temporada 2013-2014 amb una audiència de 51.233 espectadors repartida entre 64 espectacles i 79 funcions. La xifra suposa una ocupació del 85,5%, una de les més altes de Catalunya pel que fa a equipaments culturals. De cara a la propera temporada, l'espai espera consolidar les aliances amb altres sales i continuar oferint una programació variada per a tots els públics.

La temporada va donar el tret de sortida al setembre de 2013, amb la celebració dels 20 anys del Teatre-Auditori, i s'ha tancat aquest juny amb el concert d'Estopa. En total, l'espai ha estat ocupat 268 dies durant la temporada.

Segons dades de l'equipament, el 70% del públic és santcugatenc, un 13% del Vallès i un 12% de Barcelona. Per a la nova temporada, el repte és seguir enfortint les aliances amb la Generalitat i la Diputació però també amb altres espais com els Teatres Amics de Catalunya, el Gran Teatre del Liceu i l'Auditori de Barcelona, entre d'altres. També es pretén reforçar el paper del taller d'escenografia, que dissenya i construeix decorats per a produccions de l'escena barcelonina.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.