Les Lectures a la Fresca acaben amb un balanç de 1.500 espectadors


Temes relacionats

'Passi-ho bé, senyor Sagarra' recorda l'escriptor amb música i literatura (18/jul/14)

'Cabaret Porcel' recorda el llegat de Baltasar Porcel i el seu antimilitarisme (10/jul/14)

Les Lectures a la Fresca arrenquen amb un clam a favor de la llibertat femenina ( 3/jul/14)


  • Comparteix:

'Les dones sàvies' de Molière ha posat aquest dijous el punt final al cicle Lectures a la Fresca, un clàssic de l'estiu santcugatenc que en aquesta edició ha aplegat un total de 1.500 persones. Pel que fa a l'organització, més de 50 persones entre actors, músics i la direcció s'han encarregat de fer reviure Sagarra, Rodoreda, Molière i Porcel en algunes de les zones més emblemàtiques de la ciutat.

Els Amics de Pedra i Sang han interpretat una adaptació de 'Les dones sàvies' de Molière a l'Espai dels Castanyers, a tocat les muralles del Monestir de Sant Cugat. Les obres del cèlebre dramaturg Jean-Baptiste Poquelin (Molière) van ser creades per ser interpretades a peu de carrer. És per això que la directora, Dolors Vilarasau, ha triat una de les seves peces per cloure el cicle. Segons l'organització, l'èxit de convocatòria d'enguany competeix amb el balanç de l'any Pere Calders (2012), que va ser el més multitudinari.

Vilarasau ha assegurat que amb els 350 espectadors d'aquest dijous són unes 1.500 les persones que han assistit al cicle de Lectures a la Fresca d'enguany.

Dolors Vilarasau

Potser estarem a la mateixa quota de l'any Calders, que va ser el més multitudinari. Si avui es compleixen les expectatives, haurem rebut entre 1.500 i 1.600 espectadors.


L'obra 'Les dones sàvies' és una crítica a la pedanteria i al fals saber feta amb humor, tal com l'ha definida l'actriu Gisela Figueres, que ha fet el paper d'Amanda. Figueres ha assegurat que el text recull tots els personatges propis de la 'comédie française'.

Gisela Figueres

És una crítica als falsos savis, al fals saber, a la pedanteria, a la hipocresia, però com totes les comèdies hi ha tots els personatges propis de la 'comédie'.


En aquesta edició, s'ha estrenat l'avinguda Gaudí com a nou espai per a les lectures.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.