L'òpera 'Carmen', amb l'OSSC, se suspèn per motius tècnics


Temes relacionats

L'OSSC actua al Festival Grec amb 'Nevares' (30/jul/14)


  • Comparteix:

L'Orquestra Simfònica de Sant Cugat en una actuació anterior

L'Orquestra Simfònica de Sant Cugat en una actuació anterior

L'òpera 'Carmen', que s'havia de representar a l'agost al Festival Grec de Barcelona amb la participació de l'Orquestra Simfònica Sant Cugat (OSSC), s'ha suspès per motius tècnics. El muntatge, però, arribarà a Sant Cugat la propera temporada al Teatre-Auditori.

L'espectacle estava previst pels dies 5, 7 i 9 d'agost al Teatre Grec, però s'ha suspès per 'raons tècniques', segons ha explicat la promotora Intercom Artists. Tot i això, l'empresa ha explicat que procuraran portar l'obra a algun espai de Barcelona a la tardor.

El director de l'OSSC, Josep Ferré, ha afirmat que la companyia santcugatenca havia preparat l'espectacle amb entusiasme i que, malgrat que s'hagin suspès aquestes funcions, la presentaran al Teatre-Auditori la temporada vinent.

Josep Ferre

En retirar-se la productora nosaltres n'hem sortit perjudicats de rebot. Però com que havíem treballat l'espectacle, hem decidit que farem nosaltres de productors i la presentarem l'any que ve al Teatre-Auditori.


L'OSSC serà present al Festival Grec amb l'espectacle, 'Nevares', que tindrà lloc aquest dimecres al Teatre Grec. Es tracta d'un muntatge de música moderna inspirat en un conte de Pere Calders.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.