La música d'Albert Solà serà la banda sonora de 'La cueva sagrada'


Temes relacionats

Albert Solà retorna avui el seu nou disc al Casal de Mira-sol ( 5/abr/14)

Albert Solà publica aquest dimarts nou disc, 'Converses privades' (17/feb/14)


  • Comparteix:

Imatge d'un dia de rodatge / Foto: Aleix Massot

Imatge d'un dia de rodatge / Foto: Aleix Massot

El cantautor santcugatenc Albert Solà és l'encarregat de crear la banda sonora del curtmetratge 'La cueva sagrada', un projecte de l'Escola Superior de Cinema i Audiovisuals de Catalunya (ESCAC). L'artista ha explicat que aquesta tasca és tot un repte per a ell, ja que mai ha composat temes per a una producció d'aquestes característiques.

El santcugatenc Albert Solà serà el creador de les cançons que sonaran al curtmetratge 'La cueva sagrada', dirigit per l'estudiant de l'ESCAC Aleix Massot. De moment, Solà ha explicat que ja s'ha fet el rodatge de la pel·lícula i que està esperant veure'n les imatges per elaborar-ne la banda sonora. El cantautor ha explicat que la tasca que té per endavant 'serà complicada' però que li permetrà créixer com a músic. També ha destacat que té plena llibertat a l'hora de triar els estils musicals del curtmetratge.

Albert Solà

Mai m'havia trobat amb tanta responsabilitat dins del càrrec. Tinc ganes d'afrontar noves experiències musicals. El gènere musical del curtmetratge serà molt divers.


'La cueva sagrada' és un curtmetratge de final de carrera de l'ESCAC d'uns 10 minuts de durada. Es tracta d'una comèdia sobre un adolescent que vol aconseguir ser popular a l'institut. L'estrena del curtmetratge està prevista pel març de l'any vinent als cinemes Cinesa Diagonal de Barcelona.

Aquest projecte ha estat finançat mitjançant la plataforma de micromecenatge Verkami, que ha superat els 3000 euros que es necessitaven, assolint 3215 euros.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.