Una guia recull les activitats educatives de l'ANC i el CRBMC


  • Comparteix:

Imatge de la guia / Foto: Gencat

Imatge de la guia / Foto: Gencat

La conselleria de Cultura ha editat una guia que recull les activitats educatives dels principals equipaments culturals públics, entre ells l'Arxiu Nacional de Catalunya (ANC) i el Centre de Restauració de Béns Mobles de Catalunya. El document aplega 400 activitats amb l'objectiu d'oferir una eina a la comunitat educativa per programar les sortides culturals.

La publicació es pot consultar a la web de la conselleria de Cultura i inclou activitats per als diversos nivells educatius, des de l’educació infantil fins a la universitat. Entre les activitats recopilades hi ha tallers, visites, espectacles, concerts, itineraris, xerrades i treballs de recerca. Cada proposta disposa d'una fitxa amb la informació principal com la descripció, habilitats que desenvolupa, dates i horaris, durada, preu i contacte per fer la reserva.

La guia inclou les activitats de 21 equipaments, que han col·laborat en l’elaboració de la publicació. Són el Museu d’Arqueologia de Catalunya, el Museu d’Història de Catalunya, el Museu Nacional d’Art de Catalunya (MNAC), el Museu de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya (mNACTEC), el Museu d’Art Contemporani de Barcelona (MACBA), el Museu d’Art de Girona, el Museu de Lleida Diocesà i Comarcal, Museu Nacional Arqueològic de Tarragona (MNAT), el Centre de Restauració de Béns Mobles de Catalunya, la Biblioteca de Catalunya, la Filmoteca de Catalunya, l'Arxiu Nacional de Catalunya, el Teatre Nacional de Catalunya, el Teatre Lliure, el Palau de la Música Catalana, L’Auditori, el Gran Teatre del Liceu, el Mercat de les Flors, la Institució de les Lletres Catalanes i el departament de Cultura i els monuments que gestiona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.