L'ADN Galeria participarà aquest setembre a la fira ArtRio 2014


  • Comparteix:

Imatge d'una obra d'Adrian Melis que s'exposarà a ArtRio 2014 / Font: ADN

Imatge d'una obra d'Adrian Melis que s'exposarà a ArtRio 2014 / Font: ADN

L'ADN Galeria de Barcelona, que té la delegació ADN Platform a Sant Cugat, és una de les vuit galeries catalanes que participaran aquest setembre a la fira internacional ArtRio 2014 de Rio de Janeiro amb el suport del departament de Cultura. ADN Galeria exposarà a la ciutat carioca peces de Carlos Aires, Eugenio Merino, el colombià Marcos Ávila Forero, el cubà Adrian Melis i el belga Jean-Luc Moerman.

És la primera vegada que ADN Galeria exposarà el Brasil, després d'haver-ho fet a Florida i a Colòmbia en altres ocasions. En aquest sentit, la galeria valora aquesta fira com una oportunitat per obrir un mercat però alhora com una gran responsabilitat pel volum de feina que suposa exposar a l'altra banda de l'Atlàntic.

La responsable de comunicació de l'espai, Olga Sureda, ha destacat que la participació ha sorgit d'una proposta de l'associació Art Barcelona, de la qual forma part. Sureda ha ressaltat també que, malgrat les diferències entre ells, tots els artistes triats treballen dins del seu context social i polític implicant-se, denunciant i també proposant solucions.

Olga Sureda

Tots tenen el denominador comú de la galeria. Artistes que denuncien fets de la societat i que treballen per canviar-la.


Les obres que s'exposaran entre el 10 i el 14 de setembre per part d'ADN Galeria seran en format vídeo, instal·lació i pintura.

La fira brasilera comptarà amb un centenar de galeries de 14 països diferents. Concretament, a Rio de Janeiro es desplaçaran espais d'art d'Alemanya, Argentina, Estats Units, França, Luxemburg, Mèxic, Portugal, Regne Unit, República Dominicana, Sudàfrica, Suïssa i l'Uruguai, a més dels del país amfitrió i els de l'Estat espanyol.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.