'Begin again' i 'Como entrenar a tu dragón', les novetats al cinema


  • Comparteix:

Un dels moments de la pel·lícula

Un dels moments de la pel·lícula

'Begin again' i 'Como entrenar a tu dragón' són les dues pel·lícules que s'estrenen aquesta setmana a Sant Cugat. Ambdós films es podran veure tant a Cinesa com a Yelmo.

'Begin again'
Aquesta comèdia dramàtica explica la història de la Gretta i el Dave, una parella de compositors que arriba a Nova York per emprendre una carrera musical. És llavors quan ell signa un acord amb un important segell discogràfic. La seva recent adquirida fama aviat tempta en Dave, que decideix deixar la Gretta. Ella s'enfonsa fins que apareix en Dan, un executiu musical en hores baixes que la descobreix durant una actuació als escenaris de l'East Village. En Dan queda captivat a l'instant pel seu talent i li proposa començar a treballar junts. Una col·laboració que els transformarà, a l'hora que servirà per posar la banda sonora d'un estiu novaiorquès.

En John Carney dirigeix aquesta proposta protagonitzada per Keira Knightley, Mark Ruffalo i Hailee Steinfeld.



'Cómo entrenar a tu dragón'
El film és el segon capítol d'aquesta trilogia animada. En aquesta ocasió torna a transportar l'espectador al fantàstic món d'Hipo i Desdentado, cinc anys després d'haver aconseguit unir amb èxit a dracs i víkings a l'illa de Berk. Mentrestant, Astrid, Patán Mocoso, i la resta del grup es desafien els uns als altres amb curses de dracs, explorant nous móns. És aleshores quan una de les aventures els porta a descobrir una illa de gel secreta, que serveix d'amagatall de centenars de dracs salvatges i també del misteriós Genet de Dracs. Els amics es troben al centre d'una batalla per protegir la pau. Ara, Hipo i Desdentado hauran d'unir-se per lluitar pel que creuen, i així s'adonaran que només plegats tindran el poder de canviar el futur, tant dels homes com dels dracs.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.