La santcugatenca Elisabet Franch ofereix un recital al Galway Flute Festival


  • Comparteix:

La santcugatenca va participar al festival com a 'estrella emergent' del 2014 / Foto: Elisabet Franch

La santcugatenca va participar al festival com a 'estrella emergent' del 2014 / Foto: Elisabet Franch

La flautista Elisabet Franch ha participat aquest dimarts al Galway Flute Festival 2014, que se celebra a la ciutat suïssa de Weggis fins aquest dissabte. La santcugatenca, que ha actuat en qualitat d''estrella emergent' del 2014, ha protagonitzat un recital de música clàssica catalana i espanyola.

Aquest festival, organitzat per Sir James i Lady Galway i que arriba enguany a la 25a edició, ofereix als assistents diferents classes magistrals d'aquests dos flautistes. A més, també proposa recitals d'alguns dels millors músics del moment, com el solista de flauta de la NY Metropolitan Opera, Denis Bouriakov, la també solista de l'Orchestra dell'Accademia Nazionale di S Cecilia, Rome, Andrea Oliva, i i la flautista internacional Julie Stewart-Lafin, entre d'altres.

En aquest sentit, Franch ha explicat que actuar al costat d'aquestes persones és sempre un repte, tot i que finalment el resultat del recital ha estat satisfactori.

Elisabet Franch

Va ser dificil per la pressió. Però hi havia molta il·lusió i la veritat és que va anar molt bé.


La flautista santcugatenca, que va guanyar un Premi Ciutat de Sant Cugat 2013, va passar per Israel el juny passat per actuar amb la Haifa Symphony Orchestra. Durant aquest any també actuarà al Festival de Torroella de Montgrí i oferirà algun concert a Barcelona, entre d'altres llocs.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.